am primit ban de la jasmin fara poze sau demo!! mi-a dai la inceput o chiestie de mi-a bulit cs-ul de a trebuit sa dau ctrl-alt-del si dupaia ban direct! pls spuneti sa verifice data viiroare!!!
08 Feb 2010, 20:08
J@$m!n3_No$ounD
Alo,sefu.Da,m-am grabit trebuia sa fac demo.Dar la ce am vazut nu mai era nevoie de demo.Greseala mea k nu am facut demo.Te-ai dus cu tinta direct head de 4 ori la rand unu dupa altu?Hmmmm,bulan nu,sau sunet?
08 Feb 2010, 20:36
Love8
J@$m!n3_No$ounD scrie:
Alo,sefu.Da,m-am grabit trebuia sa fac demo.Dar la ce am vazut nu mai era nevoie de demo.Greseala mea k nu am facut demo.Te-ai dus cu tinta direct head de 4 ori la rand unu dupa altu?Hmmmm,bulan nu,sau sunet?
unban pls, garantez eu pt rl, mai are o gramada cererri pt unban, daca is multi boti pe server normal ca ala ti se pare codat cand face hiling spree pe ei
09 Feb 2010, 03:45
AcKer
Da ai dreptate a fost sf da se mai intampla si dinastea. Oricum data viitoare astept sa faci demo nici o problema, te inteleg intr-un fel ca intra multi codati si trebuie sa iti faci datoria cat mai rapid ca altfel ca admin nu mai apuci sa joci, ms de intelegere.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum