Salut ! In urma cu cateva saptamani am facut cerere de admin pe war2.evilzone.ro [ viewtopic.php?f=117&t=3300 ]. Cererea a fost ACCEPTATA si mi s-a propus daca vreau sa fiu ARBITRU la cupa 2vs2 , voi primi admin pe toate cele 4 server ( war , war2 , war3 , war4.evilzone) , am ACCEPTAT. Am arbitrat cateva meciuri , apoi m-am lasat din probleme persoanale. Am vorbit cu Love8 , care imi daduse pe toate cele 4 servere si i-am spus ca numai vreau sa ARBITREZ asa ca poate sa scoata adminele pe cele 3 sv ramase ( war1 , war 3 si war4 ) . El a fost de accord sa-mi lase pe cele 4 in continuare . Apoi ma intreaba domnul XaNNNNNNNNNNNNNNdeR , mai vrei sa fi ARBITRU ? Ii raspund NU , la care el raspunde :
XaNNNdeR # no mix , is pe tren: admin scos XaNNNdeR # no mix , is pe tren: sal w?Sh3RRR: Ba nu. w?Sh3RRR: Tu nu ai treaba cu adminul meu. XaNNNdeR # no mix , is pe tren: ba da w?Sh3RRR: Pentru ca nu tu mi l-ai dat XaNNNdeR # no mix , is pe tren: bafta XaNNNdeR # no mix , is pe tren: BAFTAAAAA XaNNNdeR # no mix , is pe tren: w?Sh3RRR: Am vorbit cu Love8 . w?Sh3RRR: Si a zis ca ramane. w?Sh3RRR: Salut ! XaNNNdeR # no mix , is pe tren: vrei sa vazi ca-l scot ? XaNNNdeR # no mix , is pe tren: vezi cum vb w?Sh3RRR: Tu poti sa-l scoti prietene , dar nu ai voie. w?Sh3RRR: Pt ca eu am 20 de ore si cerere facut ACCEPTATA. w?Sh3RRR: PT admin. w?Sh3RRR: Asa ca nu ai MOTIV. w?Sh3RRR: XaNNNdeR # no mix , is pe tren: prietena nu te mai da asa smecher ca iti arat ca-l scot si iti dau si ban pe war w?Sh3RRR: Motiv? w?Sh3RRR: Sunt smecher ^^ XaNNNdeR # no mix , is pe tren: ca vad ca esti smecher , ma iei pe mine cu prietene XaNNNdeR # no mix , is pe tren: vrei sa-ti arat ? w?Sh3RRR: dnd , ms ! w?Sh3RRR: :*
Nu are niciun drept sa scoata ADMINUL , atata timp cat eu l-am luat pe BUNA DREPTATE .Sper sa se rezolve aceasta problema ! O zi buna , bye bye .
Ultima oară modificat de wiSh3RRR pe 03 Feb 2010, 13:54, modificat 1 dată în total.
03 Feb 2010, 13:53
blackstar
din cate stiu de la sweet, xander nu mai are acces pentru a scoate nimic. Oricum, tu daca ai vorbit cu love8, tot nu are cum sa ti'l scoata
_________________ fuck off
03 Feb 2010, 15:21
wiSh3RRR
In momentul acesta eu nu mai am admin. Cred ca XaNNder le-a scos , altcineva nu are cine .
PS : De cand nu mai are acces ?
03 Feb 2010, 15:44
Sweet
Da asa este, mia spus mie aseara ceva dar eu credeam ca tu erai arbitru la cupa lui si nu voiai sa mai arbitrezi, din aceasta cauza i-am spus ca sa-ti scoata adminul, daca tu aveai admin inainte de a accepta sa arbitrezi 2vs2 atunci o sa til dau inapoi. Astept un PM cu nick, pass, steam id si id tau de steam in care sa specifici serverul de war pe care ai avut admin inainte
_________________ Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta prin email la adresa Sweet@evilzone.ro
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum