childn1 nu te mai tot agita atata ca ai jucat nu stiu unde si nu stiu unde si ca nai auzit de nu stiu cine si de nu stiu care ! daca stiai asa multe stiai ca si manusha a fost pgl in trecut
Tot o ti sus si tare ca ati dat nu stiu cum si nu stiu cum bravo voua dar frate trebe sa recunosti cristian wall clar ! dc nu a postat pozele doar cele de la smok originale?
hai marsh cautativa alti prosti nu pe noi faci tu ditamai teatru ca e ultima data cand mai joci si deastea asa sa si fie ca si asa se pare ca nici cand e clar ca a avut wall nici atunci nu recunosti besh om de nimic !
09 Feb 2010, 07:32
MADDOW
childn1 scrie:
BTW WALL ? ) HAHAHHAHAH BUNA DUMA MADDOW, amice am jucat peste tot, nu stii pe unde am trecut, eu, va urcam pe harta pe tuscan, nu intelegea-ti jocul numai capete va dadeam, hmda, buna cupa asta, imi place fiecare admin are echipa preferata, corect? .. Rapid, mi-ai demonstrat in timpul jocului =], ca tu chiar ai tinut cu ei, btw maddow, cauta-ma prin c1 fost clan divine, pro4kings si altele, hai lasati-ma cu cupa voastra, a fost ultima editie in care m-am inscris.
Unde ai jucat tu ma sarmane? Poate ai fost la Sk si nu stim noi...In primul rand, nu fac parte din clanul importiva caruia a-ti jucat, asa ca nu aveam motive sa mint cand am zis ca ai wall. (se vede clar ca 2 poze sunt facute cu F5) Acum du-te pe mirc si stai la "joK mix, sUnT h1gh!"
09 Feb 2010, 09:49
Rapid
Vreau sa terminati cu injuriile aduse intre voi...
child1 te anunt ca de asta am si dat termen pana miercuri pentru postare sa ma uit pe demo, ca astazi am avut examen si nu am avut timp pentru demo dar am sa verific... Iar faza din timpul meciului...da ai primit 2 avertismente pentru faptul ca ai folosit comanda say...si nu cu scopuri sa vb cu mine, daca imi aduc bine aminte ai scris asa: "uite coae, esti tampit ce fel ma asteapta in cur?", hei, cand folosesti comanda say este pentru a comunica cu mine daca esti clan leaderul unei echipe dar nu comunici cu mine cu "coae" "esti tampit?" ca eu nu am inteles nimic din ce ai zis acolo, imi ziceai frumos pe privat ca cutare e suspect de wall si eu ma uitam mai atent pe el si daca imi aduc aminte si ei au primit avertisment...stai calm ca nu tin cu nimeni si nu ajut pe nimeni ca eu nu castig nimic...eu incerc sa ma conformez dupa reguli...
Oricum inca mai astept pozele si da am sa verific si demo.
09 Feb 2010, 10:08
childn1
@ Maddow: nu ma agit pentru tine pt. ca esti doar un sifon.
@ Rapid: pozele, sunt alea care le-a pus altele numai sunt, vrei sa intelegi bine, daca nu tot la fel, ai demo, bafta.
09 Feb 2010, 20:29
Love8
childn1 scrie:
da-mi ff, si asa astepta-i prea bine sa-mi dai ff, iar eu sunt alexander, asa-i sunt pozele falsificate, dute frate si lasa-ma, da-ti bine voi, pacat, ca va alerg toata cupa pe harta, hai lasa-ma cu chestiile astea, ca manusha avea wall clar, am martori, omu se oprea in timpul jocului sa mai apese F9, si sa vada unde suntem, hai np, da-mi ff si asa asteptai sa-mi dai ff nespus de mult , mi-ai dat 2 ff-uri in joc + ca eram clan lider, dute si lasa-ma, cupa sunteti voi, imi cer scuze andrei, dar asta-i adevarul, asa nu merg regulile, hf ne vedem in PGL.
BTW WALL ? ) HAHAHHAHAH BUNA DUMA MADDOW, amice am jucat peste tot, nu stii pe unde am trecut, eu, va urcam pe harta pe tuscan, nu intelegea-ti jocul numai capete va dadeam, hmda, buna cupa asta, imi place fiecare admin are echipa preferata, corect? .. Rapid, mi-ai demonstrat in timpul jocului =], ca tu chiar ai tinut cu ei, btw maddow, cauta-ma prin c1 fost clan divine, pro4kings si altele, hai lasati-ma cu cupa voastra, a fost ultima editie in care m-am inscris.
@ MNO: mai stiai unde este x2 pe harta, la tero ? nu prea cred, erai cam pierdut, iar wallu jucatorului manusha nu prea mai facea fata:( sa va salveze, sa ia runde, sa scoata 3-4 pe runda, ca nah eram eu prea aimer pentru el, iar acum da-ti ff, ca v-am batut prea urat, da-ti bine ACADELE am auzit de voi, dar nu prea
@ RAPID: Ai demo amicule la HLTV. Uite-te pe el si vezi daca am cod:)
aia e sper ca nu ai nimic cu mine ca eu vam spus de cupa in fine mai vb pe mess, cat despre manusha, a jucat la cateva clanuri prin b si nu cred eu ca se activeaza el insa aia e...
10 Feb 2010, 04:16
Rapid
love, dar poate sa joace si la TeG din partea mea...chiar nu ma intereseaza...nu prezinta toate pozele are ff...cu toate ca am sa verific si hltv si daca ajung la concluzia ca nu are wall atunci nu are si rezultatul va ramane la fel!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum