Cs.Evilzone.Ro||Cs2.Evilzone.Ro[WAr3] Un om cu putina cultura in el, aprecieaza toate tipurile de muzica..... P.S:Manelele nu sunt considerate "muciza" de catre niciun compozitor sau critic..
Ultima oară modificat de RaR3sH pe 08 Feb 2010, 16:57, modificat 1 dată în total.
08 Feb 2010, 16:56
Tess
Membru din: 28 Mai 2009, 22:54 Mesaje: 382 Localitate: Bucuresti
Membru din: 14 Mai 2009, 12:12 Mesaje: 268 Localitate: Petrosani
pai daca nu ma insel u ai mai avut odata admin, ai ramas fara, l-ai recuperat si destul de recent l-ai pierdut dinou....daca nu gresesc cumva de aia am votat cu -
_________________ .....::::: RoCk OuT!!! :::::.....
Cs.Evilzone.Ro||Cs2.Evilzone.Ro[WAr3] Un om cu putina cultura in el, aprecieaza toate tipurile de muzica..... P.S:Manelele nu sunt considerate "muciza" de catre niciun compozitor sau critic..
08 Feb 2010, 18:46
Sm0g
Tess scrie:
justifica minusul.
Tess fara suparare dar nu cred ca ar trebui sa`ti explice el tie de ce a dat minus...
Ma abtin!!
ReSpecT!!
_________________ Esti un mare cocalar , puti a ketchup si mustar , dar cand te duci la femei de dai c-o tona de spray!
08 Feb 2010, 18:47
Love8
tess, sa iti spun sincer nu stiu dece ai facut cerere de admin acuma, ca sweet ti la scos de vreo 2 sapt daca vroia sa te pedepseasca iti dadea penalizare, insa in fine cum credeti voi ca e mai bine
09 Feb 2010, 02:24
SuperSida
Am sa-mi scriu parerea complet sincera, presupunand ca tine de responsabilitatea mea sa fac asta,avand in vedere avansarea recenta in grad, sub alte circumstante as fi ocolit acest topic.
Ma straduiesc sa scriu ceva frumos, nu pentru ca e 6 dimineata iar sinapsele nu mai sunt la fel de eficiente dupa multe ore de nesomn, ci pentru ca nu este nimic frumos/apreciabil sau pozitiv de spus in cazul de fata. Majoritatea stim povestea, dar existenta acestui post ma indeamna sa fac o reamintire a datelor; ti-ai pierdut functia de doua ori si desi parerea majoritara este ca nu ai fost nedreptatit, in ambele ocazii tot tu ai fost cel suparat si ai plecat, aparent, lasand in urma un mare cos de rufe murdare. Nu e nimeni perfect, mereu parerile si deciziile comune au fost rezonabile fara sa ne afundam dincolo de bun simt in birocratia regulamentului. Intotdeauna cand a fost cazul s-a oferit o a 2-a sansa! In ciuda pseudonimului meu umoristic sub care sunt cunoscut in aceasta comunitate, aprecierile mele cele mai inalte se indreapta catre oamenii cu principii solide care dau dovada cat mai des de o maniera civilizata si rationala pe care tu nu ai fost capabil sa o prezinti; daca aceste calitati lipseau din partea celor cu care luam aceste decizii comune... eram plecat de mult. Ca ai pierdut functia de admin de doua ori, este doar povestea in mare, ai luat ban-uri, ai fost sanctionat si suspendat din functie; de fiecare data cu aceeasi orchestra mizerabila pe fundal, urmata de reveniri, scuze si promisiuni iar acum spui ca vrei sa muncesti de la zero, dar totusi cererea ta nu este de slot.
- (Minus)
Parerea mea ia sfarsit aici, inainte sa inchei vreau sa va reamintesc ca suntem o comunitate, din care imi trag putina mandrie ca fac parte, dar la baza ei sunt niste servere, iar la baza serverelor sunt niste "owneri", a caror decizii conteaza ceva mai mult decat parerile si/sau neintelegerile noastre.
Ultima oară modificat de SuperSida pe 09 Feb 2010, 07:47, modificat de 6 ori în total.
09 Feb 2010, 07:40
Tess
Membru din: 28 Mai 2009, 22:54 Mesaje: 382 Localitate: Bucuresti
iti apreciez sinceritatea Sida. Slot am, de aceea am postat ptr admin. Nu am plecat niciodata din comunitate, mereu am fost prezent. Asta in primul rand. Voi reaminti sanctiunile mele: Cazul r3sp3kt: Am fost suspendat ca l-am acuzat de wall. Ulterior s-a dovedit ca am avut dreptate.
Cazul "fata cu penis" : Nu am suportat faptul ca ne minte pe toti ca e fata acel baiat, ecko daca imi aduc bine aminte si am fost suspendat 3 zile. Ulterior s-a dovedit ca am dreptate.
Cazul Boss:
Ne-am luat la cearta, vina fiind a amandurora, nicidecum doar a mea, eu fiind suspendat. A mai urmat inca un incident cu el, dar per total ne-am impacat si sper ca aia sa fi fost ultima cearta.
Cazul dulce :
Aici recunosc ca sunt vinovat, i-am luat apararea prea mult lui h. , asta este felul meu. Sunt foarte protector. Oricum, motivul pentru care nu am admin in momentul de fata este acesta : Cand a postat Sweet ce a postat, am crezut ca face referire la mine, ca eu il supar. Nu voiam ca eu sa am de a face cu supararile lui asa ca am dorit sa ma retrag, nu sa imi las "rufele murdare". Niciodata nu imi las treburile neterminate, peste tot de unde am plecat am lasat loc de buna ziua.
Cat despre minusurile lui Rar3sh si sm0g, nu stiu ce sa zic. Ma pot aventura sa zic ca au mici complexe ca nu i-am acceptat la friends pe steam si acum ma catalogheaza un nesuferit, ma judeca fara sa ma cunoasca cu adevarat. Nu v-am facut niciodata nimic, nu v-am zis nici "da-te mai incolo" . Cred ca am destule motive sa zic ca acela ar fi motivul.
Asta a fost pledoaria mea, ma acceptati ok, nu ma acceptati, iarasi ok. Dragoste cu sila nu se poate. Raman la stadiul de player si asta este.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum